Off Limits bereidt nieuwe muzikale seizoen voor

  Posted in Nieuws on

  by paulus

Hallo, hoe gaat het? Leven jullie nog? Voorbeelden van vragen die de bandleden de afgelopen weken werden gesteld. Ja, het is inderdaad qua optredens even stil geweest rond Off Limits, maar om nou te denken dat de band niets gedaan heeft??? Niets is minder waar! Vanaf het begin van dit nieuwe jaar zijn de bandleden druk bezig met het voorbereiden van het nieuwe seizoen. Allereerst is men begonnen met het uitbreiden van het al zo brede repertoire. Vooral het Nederlandstalige, 80’s en top40 repertoire wordt uitgebreid.

Verder is er hard gewerkt aan een update van de bestaande internetsite. Belangrijkste reden voor een update (er zijn namelijk veel reacties binnengekomen waarom dat nou moest, de site was immers al heel erg goed) is, dat de band zich beter als complete allround band wil presenteren. De lay-out laat dit nog niet goed genoeg zien. Daarnaast is het natuurlijk zo dat de band zo up-to-date mogelijk wil zijn, net als de setlist! Een opgefriste site met onder andere een nieuw lettertype en logo is dan ook een must.

De band is naast genoemde dingen ook helemaal in de laatste uitdaging gedoken: het schrijven en opnemen van twee Nederlandstalige songs. Afgelopen week hebben Rudy, Sjouke Jan en Cornelis de twee songs afgeschreven en die zullen vanaf nu tot 7 maart hard geoefend worden. Op 7 en 8 maart staan de studio opnames gepland. Houd de site in de gaten voor de laatste updates.

De band zal eind februari, dus nog voor de studio opnames, het startschot geven voor het nieuwe seizoen! Dit zal zijn op 28 februari wanneer er tijdens de kroegentocht op Texel voor een spetterende feestavond gezorgd zal worden. De band heeft er zoals altijd weer ontzettend veel zin in! Namens de Ramones: 2009 Hey ho, let’s go!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *