Landelijke tv toont interesse in Off Limits

  Posted in Nieuws on

  by paulus

Zaterdag 31 maart heeft Off Limits een knalfeest in de volle feesttent in Ee gegeven! Na een probleempje met het geluid en licht, dat zich bij de voorbereiding en in de eerste set voordeed, kon de band eindelijk voluit gaan. En dat deed de band! Met muziek voor jong en oud wist de band samen met het publiek een lekkere partysfeer te creeëren. Van “Ik wil je” en “Je hoeft niet naar huis vannacht” tot aan “Narcotic” en het in de top 40 staande “Chelsea Dagger”, op alles danste en schreeuwde het publiek mee! Tijdens de Nederlandstalige muziek ontstond diverse keren een fikse polonaise en sommige mensen raakten door die mooie sfeer zo enthousiast dat ze spontaan in de tentpalen begonnen te klimmen. “Ze weten wat feestvieren is in Ee!”, aldus Ronald van der Bij, bassist van Off Limits. Ee, oant sjen!! Klik hier om de foto’s te bekijken van dit optreden. Voor foto’s van andere optredens kunt op de button foto’s klikken.

Vrijdag 2 maart heeft de band Freak de Friese Bandcontest in Poppodium Iduna gewonnen. Met aanstekelijke en muzikaal goed uitgevoerde songs wist de band het publiek mee te krijgen. De songs leken hier en daar wel wat teveel op bestaande hits, maar dat doet niets af aan de show die de groep weggaf. Off Limits mocht de avond als eerste beginnen en deed dat vol overgave. Met zijn pas derde optreden met eigen werk, waarbij enkele songs zelfs voor de eerste keer werden gespeeld, maakte de band indruk. Vele mensen in de zaal vonden zelfs na drie bands nog steeds dat Off Limits de beste was. Maar toen kwam Freak die echt indruk maakte. Freak werd dan ook de terechte winnaar. Off Limits was volgens de jury bij enkele songs net iets te afwachtend en dat had ervoor gezorgd dat het optreden niet superspetterend en solide over was gekomen. Nuttig commentaar waar de band keihard mee aan de slag zal gaan. De foto’s van dit optreden kunt u bekijken door te klikken op de button foto’s of de speciale link onder onderstaande artikelen. Op www.iduna.nu, www.friesland-pop.nl en www.waldnet.nl valt meer te lezen over de contest in Iduna.

 

Sinds februari 2007 heeft Off Limits een nieuwe website: www.offlimitsmusic.nl. De oude domeinnaam voldeed goed, alleen kreeg de band hier en daar kritiek bij aanmelding voor festivals met eigen werk. Het woord coverband in de website paste niet echt bij het zoeken naar eigen werk. Ook klinkt de nieuwe naam veel lekkerder en is daardoor beter te onthouden door het publiek dat op de covershows òf eigen werk-shows van Off Limits afkomt.