DJ vinden en huren

  Posted in Nieuws on

  by paulus

Naast de huwelijksceremonie is uw receptie het grootste deel van uw trouwdag en naast het eten en drinken is het belangrijkste deel van uw trouwreceptie de muziek. In Nederland is het heel gebruikelijk om een ​​Disc Jockey (DJ) te gebruiken om de muziek te laten spelen bij trouwfeestjes. Het vinden van een DJ voor uw receptie zal waarschijnlijk een beetje ingewikkelder zijn, maar een veel belangrijker besluit dan u misschien denkt.

dj-huren

Het vinden van de juiste DJ

Het vinden van de juiste DJ is essentieel voor het hebben van een geweldige trouwreceptie, huur de verkeerde en het kan je hele dag ruïneren! Een slechte DJ kan uw ontvangst eigenlijk in een nachtmerrie maken, dus dit is echt een zeer belangrijke beslissing en moet zeer zorgvuldig worden gemaakt.

Mensen kiezen meestal om een DJ’s te huren, omdat het eenvoudiger is dan een live band en meestal minder duur. U vindt meestal een paar DJ’s in uw omgeving om uit te kiezen, en ze zullen verschillen in ervaring van af en toe is draaien en  dat kan variëren naar professionele trouw- en bedrijfs DJ-bedrijven zoals Ambitious en DJ’s die uitgerust kunnen zijn met hun eigen lichtshow als dat is wat je wilt.

Dj Prijzen voor DJ’s

Soms vind je een casual DJ die net zo goed kan zijn als de duurdere jongens, dus je moet ze alvast controleren voordat je erover besluit. De prijzen kunnen meestal variëren van 500 tot 1.350 euro voor een DJ, het gemiddelde bedraagt ​​ongeveer 1.000 voor een professional en afhankelijk van wie en wat u omvat. Vaak zit daar ook wat verlichting bij. Er zijn veel opties , maar er zijn ook bijna zoveel dingen die fout kunnen gaan. Onthoud dat uw trouwreceptie geen tijd voor amateur is!

Wat te vragen en te verwachten van uw DJ

OK, je hebt je huiswerk gedaan en je hebt je perfecte DJ gevonden. Hij heeft veel ervaring, heeft veel bruiloften gedaan en je gaat goed met hem mee en je bent persoonlijk klaar om persoonlijk te ontmoeten. Belangrijk om te laten weten wat voor soort muziek je op bepaalde momenten gespeeld wilt hebben. Niet onbelangrijk om ook aan te geven wat je juist niet wilt horen tijdens de mooiste dag van je leven.